Stel uw vraag

Heeft u een vraag over (de aanpak van) stikstof? Dan helpen we u graag naar de juiste kanalen om uw vraag te stellen. 
 

Vragen over vrijwillige aankoop van piekbelasters stikstof

Algemene informatie over het aankopen van piekbelasters stikstof vindt u op deze pagina. Als u daar geen antwoord vindt op uw vraag en ook deze lijst van veelgestelde vragen geen uitkomst biedt, dan kunt u contact opnemen met het Ondersteuningsloket Stikstof van de provincie Noord-Brabant via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen over het verkrijgen of aanbieden van stikstofruimte

Heeft u stikstofruimte nodig voor uw vergunning? Wilt u stikstofruimte aanbieden? Of heeft u vragen over regelgeving en de toepassing daarvan? Het Ondersteuningsloket Stikstof van de provincie Noord-Brabant kan u nader informeren en/of verwijzen naar onafhankelijke procesbegeleiders. Bekijk de pagina vraag en aanbod voor meer informatie. Of stel uw vraag via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel uw vraag

Vragen over stikstof, vergunningverlening, AERIUS en Natura 2000

Gaat uw vraag over stikstof, vergunningverlening, AERIUS of Natura 2000? Bekijk dan meer informatie en veelgestelde vragen en antwoorden op www.aanpakstikstof.nl. Of stel uw vraag aan de Helpdesk Stikstof van BIJ12:

Helpdesk Stikstof

Informatie over de Aanpak van Stikstof in Brabant en de beleidsregel natuurbescherming van de provincie Noord-Brabant vindt u op www.brabant.nl/aanpakstikstof. Vindt u niet de informatie die u zoekt? Stel dan uw vraag via het contactformulier.

 

Vragen over uw specifieke vergunning(saanvraag)

Gaat uw vraag over uw specifieke vergunning(saanvraag). Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) via: info@odbn.nl


Vanwege de stikstofproblematiek, is bij de Omgevingsdienst een grote werkvoorraad ontstaan. Hierdoor kan het verlenen van vergunningen en het beantwoorden van vragen langer duren dan gebruikelijk. Wij vragen daarvoor uw begrip.

 

 

Cookie-instellingen